lørdag den 26. januar 2013

Tiden flyver.....

Som tiden dog flyver afsted. Der har simpelhen været run på og et par sygdomme der lige skulle overståes. Det troede jeg ihvertfald, men nu er jeg blevet ramt af en gang forkølelse igen igen.....

Bloggen har stået meget stille på det sidste, da jeg ikke rigtig har haft overskud til at bruge tid på den. Men som mange siger om at blogge, så er det bare noget man skal have lyst til og det skal ikke være en sur pligt.

Jeg har fået lavet i par kager siden sidst, både på arbejdet og til forskellige lejligheder privat.

I hele november måned havde jeg en praktikant fra kommunen, Michelle, som var super behagelig, lærenem og sød og hun var med til at lave nogle forskellige kager i forbindelse med bestiller fra kunder.
Det blev til disse tre meget fine kager, som var endnu ikke afprøvet temaer, så det var rigtig lækkert at prøve noget nyt, samtidig med at Michelle også fik prøvet lidt modellering.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så har vi været lidt igang med nogle udstillingskager med taske og sko tema. Vi har en bestilling på Louis Vuitton taske og stilletter til næste weekend, så der måtte lige komme gang i nogle prøver. For øvelse gør jo mester og det skulle gerne se ordentligt ud. Kagerne er lavet af flamingo, som er blevet overtrukket med fondant. Louis Vuitton tasken er et papir print der er klippet til og kanter og rem er fondant.
3-lags kagen er med ny afprøvet designs. Det er altid sjovt at lave lidt anderledes overtræk, så det ikke er det samme hver gang. Vores problem er bare at kunderne så ofte hellere vil have en Othellolagkage, det er bare lidt trist at skulle lave det samme igen og igen. Så kom glad og giv os nogle udfordringer folkens!!!Ingen kommentarer:

Send en kommentar