lørdag den 12. november 2011

I sommers

havde min søster 18 års fødselsdag. Til hende i gave havde jeg lavet et decopage billede, købt en dvdboks, et gavekort til Rødovre centret og lavet et stort kort med en masse fine ord.

Festen blev holdt ude i Birgers kolonihavehus, hvor der var masse af plads til os alle sammen. Vi startede med  velkomst, sang og åbning af gaver. Lige som vi skulle til at spise den lækre grillkylling og kartoffelsalat begyndte det at regne, så vi var nødt til at rykke indenfor. Problemet var bare at min bror på dette tidspunkt kun havde en hjørnesofa med et meget lavt bord i udestuen, så det blev rimelig primitivt. Vi fik samlet et sofabord mere og sad på nogle store puder på gulvet, men det var nu meget hyggeligt alligevel :o)



Som du nok kan se så er der dækket fint op udenfor med de blomster dekorationer jeg havde lavet til bordet og solen skinner da også på dette tidspunkt. 



Hun startede som konditorlærling for et års tid siden, så hun stod selv for lagkage til sin fødselsdag. Det var en lækker lagkage med hindbærmousse og chokolademousse. Overtrukket med marcipan og pynten er også lavet i marcipan.


Tak for en hyggelig dag/aften alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar