søndag den 14. august 2011

Opskrift

Browniekage

  50 g honning
270 g sukker
475 g smør
120 g mørk chokolade
3 stk. æg
180 g mel
  40 g kakao

Honning, sukker og smør røres sammen til en luftig masse. Chokoladen smeltes over vandbad eller i microovnen og tilsættes. Æggene røres i et gangen og derefter tilsættes melet og kakaoen. Hvis man er til nødder kan der tilsættes ca. 100 g nødder.
Massen hældes over i den valgte form. Jeg har en silikone form jeg synes er helt fantastisk som jeg tit bruger til den slags kager. Den er ca. 26 cm i diameter og det gør at kagen ikke bliver alt for høj, for det er en meget svampet kage og den kan godt have svært ved at blive gennembagt, hvis den kommer i en for lille form.
Den stilles ind i en forvarmet ovn på 170 grader i midten af ovnen og bages i 20-25 min.

God fornøjelse :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar